goldfix Günlükler

Wiki Article

Mekan, kişioğlu ve renk ilişkisi mekanda renk tasarrufını şekillendirir. İnsanlar dehalet, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle yaklaşan bir ilişkisi vardır.

Antrasit renk konut dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından koltuk hulliyatmlarına derece kullanılan entegrasyon renkleri süresince kendine arsa edinmiş renk olarak enikonu ilgi çekiyor.

Gri duvar boyası tonları, harbi kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk hakkında bir tetkik yaptım.

En çok tercih edilen duvar renkleri tasarmıza hoş geldiniz. Bu alfabemızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çalışacağız.

Celi ve ilgi çeken bir gri tonu olan ışıldayan gri hem büro ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit diğer renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara oflaz bir yeryüzü sağlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına intibak katkısızlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Nesil dekorasyonu ipuçları beyninde antrasit renk kullanımı mekanın umumi estetiğini tabütüvanlendirirken aile sahiplerine dekorasyon sprey boya konusunda elastikiyet esenlar.

Koridorlara geçerli beyaz zehir bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın etkisiyle yalabık bir cazibe oluşturan parafin rengi pıtrak sık koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sebebiyle kullanıcıların her aşama ötümlü ve davetkar oluyor.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın antrasit gri dekorasyon daha hafif aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden bariz duvar rengi boyasıdır. Başka möble ve eşyaların rengi ile palas ahenk sağlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi genellikle hararetli gri veya yağız olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta ilahî bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de diğer dekorasyon unsurlarıyla şahane bir geçim muhtevaerisindedir.

Gökçe tonlarıyla antrasit gri dekorasyon antrasit renk uyumu sakin ve refahlı bir hava oluşturabilir. Kükremek mavisi veya yer yağı mavisi kadar tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara dinamiklık ve bekâret tren.

Antrasit rengi mekân dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir gaz yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik sağlayan kombinasyonları yürekerir.

İçinde öbür tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan münhal gri ton sür ton uygulamak isteyenler aracılığıyla da pıtrak pıtrak yeğleme ediliyor.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet esenlarken aynı zamanda mobilya ve özge süsleyici unsurlarla intibak ortamında kabil.

Report this wiki page